De aanloop naar SHA

De voorbereidingen van Still Hacking Anyway en Castlefest zijn zachtst gezegd weer uitgebreid te noemen. Aanvankelijk is het helemaal niet mijn idee om naar SHA te gaan. Ook Castlefest staat nog niet op mijn agenda, al had ik natuurlijk kunnen weten dat dat elk jaar rond 3 augustus is. Op …

Op weg naar SHA

De vrijdag begint rond een uur of zeven. Ik moet nog allerlei kleine dingetjes doen aan mijn gitaar, alsook nog de helft inpakken. Dat laatste is zo’n saaie routine geworden, dat ik het tegenwoordig als het even kan uitstel tot de dag van vertrek. Ik ken mezelf. Tegen negen uur …

Castlefest, zaterdag

Ik word tegen een uur of negen wakker. Michiel en Martijn hebben beloofd me naar Almere te brengen en zullen over twee uurtjes klaarstaan. Tot mijn genoegen zitten we allemaal rond een uur of tien voor onze tenten, heeft Marianne koffie, en Mariska bolletjes met hartig en zoet beleg. De …

Castlefest, zondag

Ik word om half negen wakker, maar oef! Wat heeft die dennenmede erin gehakt. De hoofdpijn blijft uit, maar ik heb een suf gevoel in mijn hoofd, en een zogenaamd dood vogeltje in mijn mond. Ik ga maar eens douchen en dan naar beneden voor het ontbijt. Jan-Pieter, de gastheer, …

Sha-maandag

Okee, toegegeven, dat was een woordgrapje. Wakkerworden is vandaag niet het moeilijkste punt. Daarvoor moet ik wellicht even wat vertellen over slapen op SHA, of gewoon op ieder festival met zoveel licht en geluid. ’s Nachts gaan de leds en de electronische muziekjes aan, lopen mensen rond, en genieten ze …

Tijd om te gaan

Vandaag gaan we inpakken. Wel is Paul nog onderweg naar mij toe. Dus ik pak vast een beetje in, help Yvo zijn tent afbreken, en ga dan Paul ophalen. Samen met Paul pak ik eerst verder in, want tegen 13:00 kan het gaan regenen. De tenten moeten droog mee. Het …